SERGI CARBONELL (GUITARRA I VEU) + ÀLEX PÉREZ

Data i hora:
31 d’octubre 2023 · 20:45 hs (Obertura de portes 20hs.)
Ubicació:

Teatre La Biblioteca (Google Maps)

Comprar entrades
El co-fundador i compositor de Txarango, Sergi Carbonell, presenta el seu projecte en solitari allunyat de la música festiva que ens tenia acostumats i ens convida a un sorprenent viatge cap a un univers poètic ple de sonoritats delicades i sensibles a guitarra i veu, amb una deliciosa posada en escena.
Abans, Àlex Pérez, músic, compositor i productor d’artistes com Miki Núñez, Lildami, Alfred Garcia o Mariona Escoda, interpretarà en un format acústic i proper els temes del seu proper disc, que es llançarà al 2024.  

Sergi Carbonell

Fer un llarg viatge amb Txarango i compondre quatre àlbums en solitari amb el piano com a pràcticament únic protagonista ha curtit i empoderat Sergi Carbonell per a presentar-se com el cantautor que és ara. El pianista enceta una nova etapa amb la que transita cap al pop i cap a propostes com les de Jorge Drexler, Bon Iver, Sufjan Stevens, Vicente Garcia, Mumford & Sons,… En aquesta nova faceta, Carbonell ens ofereix un disc produït, gravat i mesclat al llarg del 2022 on cada cançó és un petit refugi, un espai de trobada, una zona de confort. Un univers tan eclèctic com el seu creador, que en aquesta nova aventura s’ha acompanyat i s’ha deixat acompanyar per diversos productors i músics. Tota una gravació artesanal i compartida. De la producció se n’ha encarregat el mateix Sergi Carbonell amb noms destacats com Dani López, Arnau Figueres, Joan Borràs (Oques Grasses) i Joan Palà (Txarango i Stay Homas). (Font: Enderrock.cat)Àlex Pérez

Àlex Pérez va cursar els seus estudis en el Conservatori Isaac Albéniz de Girona. Posteriorment, es va graduar en Sonologia a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Va fer les pràctiques en Medusa Estudi, on va aprendre l'ofici de productor de la mà de Roger Rodés, Juanjo Alba i Manu Guix. Va tenir l'oportunitat d'assistir a enregistraments d'artistes reconeguts com Mariah Carey, Nil Moliner o Macaco, entre d'altres.

Després de treballar amb diferents artistes de l’escena musical actual com Miki Núñez, Lildami, Alfred Garcia o Mariona Escoda ha decidit reprendre, en paral·lel la seva carrera en solitari. 

Abans de la sortida del seu proper disc (2024) i gira amb banda(de la mà del management Diàspora Colab SCCL), farà uns últims concerts de petit format, íntims, propers al costat de projectes que construeixen un món millor on presentarà les seves cançons i les que vindran. Una última oportunitat per veure i viure d’aprop les cançons d’Àlex Pérez abans de la seva nova etapa.