Selva Nua

Data i hora:
3 de desembre 2022 · 19h. (Obertura de portes 18:30hs.)
Ubicació:

Club P62 - Av. Paral·lel 62 (Google Maps)

Comprar entrades
La geografia té un pes important per explicar qui són Selva Nua. Joana Jové (veu, guitarra i composicions), Adrià Garcia (baix) i Gerard Català (bateria) provenen de diferents pobles de la rodalia de Lleida: Vilanova de Segrià, les Borges Blanques i els Omellons. Però viuen repartits estratègicament entre Barcelona, Tarragona i Girona. Aquesta distància no va ser un problema, sinó un al·licient, per tal que en el moment més cru de lapandèmia es posessin a gravar una cançó que es diria “Nuvolosa” i que -sorpresa- els obriria algunes portes. Aquest desembre presenten a l'Encalma el primer àlbum de la banda: “Momentani”.

I és que sense proposar-s’ho gaire, van guanyar el concurs de talents confinats que organitzaven les Cases de la Música i Estrella Damm. El premi era gravar un disc. La notícia va sortir a tota la premsa quan tots estàvem tancats a casa. Però després vingué silenci. Ningú ha sabut res més d’aquell grup durant dos anys, el temps que han dedicat a cuinar a foc lent el que serà el seu primer àlbum, “Momentani”, que arriba ara per revelar-se com una veritable glopada d’aire fresc per la nostra escena musical.

Els vuit temes del disc combinen una sonoritat pop amb influències soul i picades d’ullet a la música lo-fi, lletres introspectives i evocadores, melodies singulars, diferents i sorprenents, sintetitzadors nostàlgics, guitarres mesurades, línies de baix emblemàtiques i bateries tenaces… Amb referents que van d’Alice Phoebe Lou a Men I Trust, passant per Faye Webster o Yellow Days. El disc es publica el 14 d’octubre però abans ja l’hauran preestrenat al Mercat de Música Viva de Vic. I al novembre començaran a girar amb dates ja confirmades a Barcelona, Lleida, Figueres, Cabrils, Sant Cugat del Vallès... Els primers passos d’un projecte que promet regalar-nos molt bons moments.