Sandra Monfort + Selma Bruna

Data i hora:
13 de gener 2022 · 20:45h. (Obertura de portes 20hs.)
Ubicació:

Teatre La Biblioteca (Google Maps)

Comprar entrades
Encalma presenta un diàleg musical entre Sandra Monfort i Selma Bruna, membres del grup Marala, on interpretaran temes dels seus treballs en solitari "Niño Reptil Ángel" i "Dorsal", respectivament.

Sandra Monfort

La música de Sandra Monfort és un viatge a les profunditats marines de l'ésser, la seva veu dolça i ferma ens agafa de la mà i ens acompanya durant la submersió. Allà baix, ens mostra tots els monstres que hi habiten al fons: la nostra ferida eterna bategant humida i l’amor que la cura, la por que l’esgarra i tots els matisos verdosos navegant-nos. Ha treballat amb artistes com Sol Picó (dansa), Efrén López, Ciudad Jara, Pep Gimeno, La Raíz, Zoo, Carles Caselles, Clàudia Cabero, Guillem Roma i Jonatan Penalba. Actualment i paral·lelament amb el seu projecte amb solitari, capitaneja el grup Marala, junt amb Selma Bruna i Clara Fiol.

Sandra Monfort va sorprendre el passat any amb Niño Reptil Ángel, un disc de debut que cavalcava entre la música tradicional, l'avantguarda i l'electrònica, i en el qual hi havia tints de la música clàssica, del flamenc, de la música d'arrel i del pop. Un debut que sorprenia per la seva singularitat i excel·lència i que no deixava indiferent a ningú. Ara, el seu cor comença a batre de nou amb Flordemavida, una nova cançó que neix des de les catacumbes de l'amor, on la bellesa es transforma en violència i la dolçor és un cristall trencat que esgarra qualsevol teixit tendre i suau.

Selma Bruna

L’artista santcugatenca Selma Bruna, integrant del grup Marala, comença el seu projecte propi. Aquest febrer publica "Dorsal", el seu primer àlbum: Un disc de pop atemporal que reflexa el context musical on ha crescut l’artista: la coral de la seva ciutat, lloc on ha après a relacionar-se amb la música des del cant i el grup, integrant la polifonia vocal com element essencial de les seves composicions.

Dorsal és un viatge de 9 cançons originals, una proposta sonora i conceptual molt especial. El disc, coproduït amb Pedro Campos (guanyador de Latin Grammy per “Calambre” de la Nathy Peluso) ha comptat amb una coral única i creada per a l'ocasió, composada per família, amics i professionals (Sandra Monfort, Clara Fiol, Lucas Delgado, Amaia Miranda, Anna Ferrer... ).

En aquest concert conjunt es podrà gaudir de la pre-estrena d'algunes de les cançons de "Dorsal", així com del diàleg esporàdic entre les dues artistes.