Alex Serra & Totidub

Data i hora:
22 de desembre 2022 · 20:45h. (Obertura de portes 20hs.)
Ubicació:

Teatre La Biblioteca (Google Maps)

Comprar entrades
Alex Serra és un músic de Soul Dub barceloní. El seu àlbum debut 'In the Real World' (Mundo Zurdo 2019) brolla d'un inspirador viatge iniciàtic de quatre anys per Llatinoamèrica i Sud-àfrica, on connecta amb músics de diferents arrels musicals que impregnen la seva música d'una energia singular i regeneradora. Juntament amb Toti Arimany (Totidub), presenta un concert que respira una intimitat pròpia d'un ritual o cerimònia. Els sons i l'ambientació de natura transportaran l'oient a un espai on es pot relaxar i deixar volar la imaginació.

Sons amazònics, ritmes tribals africans, xamans i plantes mestres transformen la seva percepció i forgen un so interior ple de freqüències downtempo que encisen des de les primeres escoltes.

Les seves cançons descriuen aquest despertar un nou Món, que Alex planteja com a més ‘Real’, on se'n va a allò profund, a aquest lloc on el temps s'atura i podem reconèixer alguna cosa misteriosa i sagrada que ens connecta tots els éssers humans.

La seva veu, suaument poderosa, ens condueix a un estat de introspecció i trànsit.

Quan torna a casa, l'Àlex connecta amb un altre d'aquells personatges meravellosos de la bohèmia musical: Toti Arimany (Totidub), productor mestre del dub i les programacions, bàsic per entendre el so sorgit de La Fournier, el casalot que va acollir els discos de Dusminguet primer i La Troba Kung-Fú després.

Alex i Toti connecten immediatament i se sotmeten a un tancament sonor d'un any en una masia reconvertida al laboratori musical.

Junts recreen els ambients naturals amb samples que Alex va capturar en el seu viatge, entrellaçant-se amb beats electrònics de ritmes afro-latins, guitarres soul i africanes, i un exquisit ús de textures i efectes dub.

Al llarg d´aquests darrers anys han publicat l´EP de remescles “Outter Space (Remixes)” (Mundo Zurdo 2021) amb 4 verssions dels productors Joaquin Cornejo, Uji, Luke Lajoya i del propi Totidub així com diverses colaboracions amb artistes com Ezequiel Borra, Mose, Scott Nice, Joaquin Cornejo o Vuyani Dyoli.

Actualment es troben inmerssos en la creació d´un nou disc.


Han actuat, entre molts altres llocs, al Festival Restaura (Mèxic), Medicine Festival (UK), Dreamersland (Polònia), Chiemgau Festival (ALemanya), Festival Danseu (Catalunya), Festival Actual (Logroño), Festival Cruïlla XXS (Catalunya), Músicas del Río (Murcia), Tierra Iris (Eivissa), MMVV (Catalunya), Vociferio (València), Hop Festival (Catalunya), Maxja Festival (Sardenya) o Agni Festival (Catalunya) i més recentment venen de fer un gira pels Estats Units, tocant a Hawaii, Nevada City i Los Angeles.

El concert d'¨In the Real World¨ amb Alex Serra & Totidub + Na Lúa respira una intimitat pròpia d'un ritual o cerimònia. Els sons i l'ambientació de natura transporten l'oient a un espai on es pot relaxar i deixar volar la imaginació.

El concert té forma de viatge iniciàtic i convida a transcendir els límits de l'espai/temps. Tots els sentits estan curosament mimats. La música es barreja amb els visuals còsmics de l'artista Na Lua, creant una combinació hipnòtica de llum i so.

Un espectacle transcendental.