Jo Jet i Maria Ribot

Data i hora:
1 de desembre 2022 · 20:45h. (Obertura de portes 20hs.)
Ubicació:

Teatre La Biblioteca (Google Maps)

Comprar entrades
Concert de presentació d'una nova etapa de Jo Jet i Maria Ribot sota el paraigua “FEBRER//AGOST”, un llarga durada que ha publicat de la mà de Segell Microscopi el novembre de 2022. La nova posada en escena dels manresans, a trio amb Marina Lluch a la bateria i pad, permet dur a l’escenari la sonoritat magnètica i soft-urban que remet el nou treball, produït per Sr.Chen.

Des dels seus inicis, Jo Jet i Maria Ribot ha desencadenat la seva pròpia rebel·lió en un garbuix musical fet de delicadeses i notable intensitat emocional. Amb la poesia com a eix principal del seu tarannà lletrístic, la formació ha irromput en l’imaginari sensible de tot oient des del seu primer llegat, Viatges i flors (autoeditat, 2014), fins el darrer, sant llorenç, (U98, 2020).

Entremig, completen una discografia vital amb títols com Lliure o descansar (autoeditat, 2016), en el qual els artistes van comptar amb la producció de Jordi Casadesús i Mau Boada, així com el suport de l’equip del Konvent, que s’ha mantingut en les obres posteriors com Mantra (autoeditat, 2018). Enguany, els del Bages tornen, renoven aires i esculpeixen un disc deslliurat de certeses, tot entrant en un terreny del tot insospitat.

Amb Sr. Chen a la producció i l’equip creatiu de guàrdia de JJMR, format per Ignasi Ávila, Elisabet Mateu, Queralt Guinart i Berni Puig, entre altres, la formació encamina aquesta vegada cap a una direcció desconeguda, independent, directa, un pèl més urbana i ambiguament trivial.